Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Καταδικάστηκε μέλος της Χρυσής Αυγής


Ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής και φανατικός υποστηρικτής του δικτάτορα Παπαδόπουλου, όπως δήλωσε ο ίδιος, καταδικάστηκε σε 31 μήνες φυλάκιση για απειλή και εξύβριση του μέλους της διοίκησης της ΓΣΕΕ Δημήτρη Καραγεωργόπουλου καθώς και για παραποίηση αρχής, αφού πάνω του βρέθηκε πλαστή ταυτότητα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. 

Η δίκη ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, στο πλαίσιο του αυτόφωρου. 

Το μέλος της Χρυσής Αυγής, κατά facebook «Αναστάσιος Έλλην», είχε τηλεφωνήσει στις 11 Απριλίου και ώρα 22.08 στο κινητό τηλέφωνο του Καραγεωργόπουλου και είχε απειλήσει ότι θα προκαλέσει σωματικές βλάβες στην οικογένειά του (σύζυγο και παιδιά). 

Μάλιστα, ο «Αναστάσιος Έλλην», στην προσπάθειά του να τρομοκρατήσει περισσότερο τον συνδικαλιστή, δήλωσε ότι ελέγχει τα σώματα ασφαλείας, καθώς ο ίδιος είναι «πράκτορας της ΕΥΠ».
 
Ο Καραγεωργόπουλος κινήθηκε άμεσα διά της νομικής οδού, υποβάλλοντας μήνυση ενατίον του και η τύχη τον ευνόησε, διότι την επόμενη ημέρα ο «πράκτορας της ΕΥΠ» συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, κατόπιν καταγγελίας, φέροντας πάνω του πλαστή ταυτότητα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. 

Ο «Αναστάσιος Έλλην» οδηγήθηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών και, ενώ του δόθηκε προθεσμία μίας εβδομάδας για να προσκομίσει στοιχεία που θα αποδείκνυαν ότι προκλήθηκε (με αδιευκρίνιστο τρόπο) από τον Καραγεωργόπουλο, εντούτοις εμφανίσθηκε στο ακροατήριο χθες, χωρίς στοιχεία, δηλώνοντας ιδρυτικό μέλος της Χρυσής Αυγής και οπαδός του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου. 

Το Δικαστήριο αποφάνθηκε την ενοχή του κατηγορουμένου και του επέβαλε ποινή 31 μηνών φυλάκισης (21 συμψηφιστικά), ενώ η υποβολή έφεσης είχε ανασταλτικό χαρακτήρα. 

Πάντως, απ' ό,τι πληροφορούμαστε, ο «Αναστάσιος Έλλην» δεν φαίνεται να έχει συνετιστεί και εξακολουθεί να γράφει δυσφημιστικά σχόλια κατά του Καραγεωργόπουλου στο Facebook, με τον δεύτερο να προετοιμάζεται για νέα υποβολή μήνυσης και αγωγής για αποζημίωση εις βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε