Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Κανένα σημάδι ζωής από τους Μητροπολίτες...


Το θρίλερ συνεχίζεται με τη χριστιανοσύνη να παρακολουθεί εμβρόντητη
Φρούδες αποδείχθηκαν οι ελπίδες που καλλιεργήθηκαν το βράδυ της Τρίτης ότι πιθανότατα η ομηρεία των δύο Μητροπολιτών θα έχει θετική έκβαση.
Την Πέμπτη ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως «δυστυχώς, οι χτεσινές πληροφορίες που έκαναν λόγο για απελευθέρωση των δύο ιερωμένων δεν επιβεβαιώθηκαν», ενώ, παράλληλα, υπενθύμισε ότι το υπουργείο Εξωτερικών έχει ενεργοποιήσει τον μηχανισμό διαχείρισης κρίσεων και βρίσκεται σε συνεχή αλληλοενημέρωση με τις ξένες κυβερνήσεις.
Η αγωνία ώρα με την ώρα εντείνεται, καθώς κανείς από τους δύο μητροπολίτες δεν έχει δώσει σημάδια ζωής, ενώ το πρωί βρέθηκε άγρια δολοφονημένος από τους απαγωγείς και ο οδηγός του Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε