Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αποφυλάκιση μέσω... Δημοσίου


Την απάντηση του Δημοσίου αναμένει ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, με την ελπίδα ότι θα εγκριθεί η αποπληρωμή των χρεών του, ώστε να αποφυλακιστεί ο ίδιος αλλά και η αδελφή του.

Αμφότεροι έχουν συμπληρώσει έναν χρόνο στη φυλακή και, καθώς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποπληρώσουν τις οφειλές των επιχειρήσεών τους, ο επιχειρηματίας προσφέρει την περιουσία του στο Δημόσιο με αντάλλαγμα τη νόμιμη διαγραφή των χρεών του.

Οι νομικοί σύμβουλοι του Λάκη Γαβαλά όλους αυτούς τους μήνες με επίσημες αναφορές, εξ ονόματος του εντολέα τους, έχουν ενημερώσει τις αρμόδιες Αρχές για την πρόθεση του πελάτη τους να παραχωρήσει την περιουσία του στο Δημόσιο. Κίνηση από την οποία προσδοκά διπλό όφελος: και το χρέος του να ξεπληρώσει, καθώς η αξία των ακινήτων του είναι μεγαλύτερη από την οφειλή του, και την ελευθερία του να ανακτήσει. Για την απόφαση αυτή του Λάκη Γαβαλά οι δικηγόροι του έχουν ενημερώσει από το Υπουργείο Οικονομικών μέχρι τους οικονομικούς εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε