Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Απολογείται ο Γιώργος Ρουπακιάς

Απολογείται ο Γιώργος Ρουπακιάς

Σήμερα και αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί ο κύκλος των απολογιών των μη πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, μετά και τις συμπληρωματικές εξηγήσεις των δύο βασικών κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι ειδικές εφέτες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου θα βρεθούν σήμερα πρόσωπο με πρόσωπο με τον προφυλακισμένο για τη δολοφονία του νεαρού μουσικού, Γιώργο Ρουπακιά και αύριο με τον κατηγορούμενο ως συνεργό του Γιάννη Καζαντζόγλου.

Οι δικαστικές λειτουργοί κάλεσαν με βάση νέα στοιχεία τους δύο κατηγορουμένους να απολογηθούν συμπληρωματικά τόσο για την εν ψυχρώ εκτέλεση στο Κερατσίνι όσο και για τις κατηγορίες που αφορούν την ένταξη τους σε εγκληματική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε