Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Α.Σπηλιωτόπουλος: Ο Καμίνης σε ρόλο Μαυρογιαλούρου

aris_spiliotopoulos_athlitiko_kentro_kolwnou
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς» Αρης Σπηλιωτόπουλος, με αφορμή την πληροφόρηση της έναρξης της αποκατάστασης του αθλητικού κέντρου του Κολωνού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το αθλητικό κέντρο του Κολωνού ήταν και παραμένει κλειστό, γιατί  η Δημοτική Αρχή δεν έδινε 9.000 ευρώ. Μετά από πάμπολλες καταγγελίες και προσωπικές μου παρεμβάσεις ο κ. Καμίνης, αποφάσισε να ξεκινήσει τα έργα πριν λίγες μέρες, για το «θεαθήναι». Τόσο καιρό 9.000 ευρώ για να γίνει το έργο δεν υπήρχαν, τώρα, 33 μέρες πριν τις εκλογές βρέθηκαν ως δια …μαγείας.
Φαίνεται πως όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές ο άφαντος Δήμαρχος Αθηναίων αποφάσισε να μετατρέψει το Δήμο Αθηναίων σε «Δήμο Μαυρογιαλούρων.»
Έχει φτάσει στο σημείο μπροστά στην ανυπαρξία έργων της να εμφανίζει  ακόμη και έργα ιδιωτών χορηγών ως δικά της.
Πρόκειται για προφανέστατο εμπαιγμό.
Αλήθεια, με αυτόν τον παλαιοκομματικό  και υποτιμητικό για τους πολίτες τρόπο η απερχόμενη δημοτική αρχή θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της θητεία της να αντιμετωπίζει  τα σοβαρά προβλήματα της Αθήνας»;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε