Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση για την δήθεν προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία του Αν. Τομεάρχη Εργασίας ΛΑ.Ο.Σ Ελευθερίου Δ.Στυλιανέλλη

Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωινή επικοινωνία για την δήθεν προσχώρηση του  στη Νεα Δημοκρατία ο Αν Τομεάρχης Εργασίας του ΛΑ.Ο.Σ Ελευθέριος Δ.Στυλιανέλλης  έκανε την παρακάτω δήλωση
Ανήκω στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό  δεν προσχωρώ σε καμία Νέα Δημοκρατία και δεν αναλαμβάνω καθήκοντα σε ΔΕΚΟ. Όλα όσα γράφονται αποτελούν σενάριο επιστημονικής φαντασίας .Η λεωφόρος Συγγρού ταιριάζει γάντι σε μερικούς  και ειδικά τις βραδυνές ώρες όχι όμως και σε μένα.



Προσχωρεί στη Νεα Δημοκρατία και ο τομέάρχης εργαίας του ΛΑ.Ο.Σ


Τα σκαλιά του μεγάρου της λεωφόρου Συγγρού ετοιμάζεται να ανέβει και ο τομεάρχης εργασίας του Λαικού Ορφόδοξου Συναγερμού Ελευθέριος Στυλιανέλλης επισφραγίζοντας έτσι την συμφωνία ανάληψης καθηκόντων στις αλλαγές που ετοιμάζονται να γίνουν αυτό το καιρό στις ΔΕΚΟ.
Η Νέα Δημοκρατία φαίνετε να σφυροκοπεί ανελέητα το κόμμα το Γιώργου Καρατζαφέρη που προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να επουλώσει τις πληγές που του άνοιξαν οι αποχωρούντες βουλευτές που είχαν σαν αποτέλεσμα ο ΛΑ.Ο.Σ να μείνει εκτός βουλής.
Μαζί με τον τομεάρχη εργασίας αναμένεται ότι θα αποχωρήσουν και κάποια άλλα αξιόμαχα στελέχη

1 σχόλιο :

  1. Αν καταλάβατε καλά εσείς εκεί στην Συγγρού δεν έχουμε άλλες ρόμπες να σας δώσουμε μας τις πήρατε όλες, τώρα έχουμε μόνο πολιτικούς με....μεγάλα.... ενώ σε σας έμειναν @ρχίδι@ πολιτικοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας Ευχαριστούμε