Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Έφυγε με κράνος ο Δημητρέλος


Έφυγε με κράνος ο Δημητρέλος
Φορώντας κράνος αποχώρησε χθες από το γήπεδο του Περιστερίου ο Ανδρέας Δημητρέλος ώστε να μην αναγνωριστεί, ενώ απαγορεύτηκε τόσο σε εκείνον, όσο και στον Ηλία Μπρουσιανό η είσοδος στα αποδυτήρια.  
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, όσο και ο δεύτερος τη τάξει διοικητικός παράγοντας της ΠΑΕ δέχτηκαν έντονα παράπονα από τους φίλους της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το φινάλε του αγώνα στο Περιστέρι άλλωστε, βρήκε τον Δικέφαλοηττημένο και... μέλος της Football League, με αποτέλεσμα όταν επιχείρησαν οι δύο άνδρες να πάνε στα αποδυτήρια της ομάδας, να τους απαγορευτεί η είσοδος από υπαλλήλους της ΠΑΕ. Αυτό γιατί θεώρησαν πως θα ήταν προτιμότερο να μείνουν μακριά τη συγκεκριμένη στιγμή, αφού μόνο καλό δεν θα έκανε η παρουσία τους εκεί έπειτα από όσα είχαν γίνει.
Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Δημητρέλος αποχώρησε από το γήπεδο με μηχανή, φορώντας κράνος ώστε να μην γίνει αντιληπτός από οπαδούς της ΑΕΚ, ώστε να αποφευχθούν πιθανά επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε