Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Ο ΄΄Χάτσικο΄΄ της Πρέβεζας


Μια απίστευτη ιστορία που θυμίζει εκείνη της ταινίας "Χάτσικο", τον σκύλο που περίμενε στον σταθμό του τρένου το νεκρό αφεντικό του για πολλά χρόνια, εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στο χωριό του Αγίου Θωμά, στην Πρέβεζα.

Ένας ψαράς στην προσπάθεια του να ρίξει τα δίχτυα του, γλίστρησε από τη βάρκα και έπεσε στην θάλασσα. Στην προσπάθεια του να ανέβει ξανά, τον πρόδωσε η καρδιά του. Εκείνο το μεσημέρι, ο σκύλος του, τον περίμενε με ανυπομονησία στην προβλήτα του λιμανιού. Όλες αυτές τις μέρες, μέχρι η σορός του άτυχου ψαρά να φτάσει στο χωριό για την κηδεία του, ο σκύλος δεν κοιμόταν και δεν έτρωγε τίποτα. Πήγαινε κάθε μέρα στην προβλήτα του λιμανιού και περίμενε το αφεντικό του.

Την ημέρα της κηδείας ο σκύλος ακολούθησε το αυτοκίνητο που μετέφερε τη σορό μέχρι το νεκροταφείο. Μάλιστα την ώρα που το φέρετρο έμπαινε στον τάφο, ο σκύλος πήδηξε μέσα για να του πει το τελευταίο "αντίο".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε