Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Δολοφονία ηλικιωμένου στις Πλαταιές



Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στις Πλαταιές Βοιωτίας, μετά την αποκάλυψη ότι ένας συγχωριανός τους βρέθηκε από φίλους του νεκρός μέσα στο σπίτι του, με τραύματα που δείχνουν ότι είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ζούσε μόνος και οι συντοπίτες του ανησύχησαν, επειδή δεν εμφανίστηκε σήμερα στο καφενείο, όπως έκανε κάθε μέρα. Έτσι, τον αναζήτησαν στο σπίτι και τον βρήκαν νεκρό. Αμέσως ειδοποίησαν την Ασφάλεια Θήβας, άνδρες της οποίας διαπίστωσαν ότι ο ηλικιωμένος έφερε ίχνη κακοποίησης.

Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση, για να αποκαλυφθούν τα αίτια και ο ακριβής χρόνος θανάτου.

Ωστόσο, το σπίτι βρέθηκε ακατάστατο και όλα δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαν εισβάλει κακοποιοί, για να ληστέψουν τον ιδιοκτήτη ήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε