Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Μαντούβαλος Στυλιανέλλης χέρι χέρι για την περιφέρεια.

Στο πλευρό του επιστήθιου φίλου του Πέτρου Μαντούβαλου είναι και επίσημα από σήμερα ο πρόεδρος της Πολιτικής Αναγέννησης αφού αποδέχθηκε την πρόταση του στενού του φίλου να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο που θα κάνει την Ανατροπή για την Αττική.
Ο κύριος Στυλιανέλλης έκανε την παρακάτω δήλωση.
H Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι όμηρος διλημμάτων που θέτει η Κεντρική πολιτική σκηνή, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την καθημερινότητα, τα τοπικά προβλήματά μας, την τοπική ανάπτυξη, το όραμά μας για τον τόπο που ζούμε. « Ξεκινήσαμε. Χτίζουμε βήμα – βήμα την πρόταση μας για την παραγωγική ανασυγκρότηση όλης της περιφέρειας.
Η υπόθεση είναι συλλογική και μας αφορά όλους. Η πρότασή μας είναι πρόταση αλληλεγγύης, δημιουργίας και ανατροπής. Δεν θέλουμε να διαχειριστούμε τα πράγματα, θέλουμε να τα αλλάξουμε.
Χτίζουμε έναν συνδυασμό των απλών ανθρώπων του μόχθου, της νεολαίας, των ενεργών πολιτών με περιβαλλοντική ευαισθησία, των ανθρώπων του πολιτισμού, των ανθρώπων με φρέσκες ιδέες.
Αφήνουμε τους μέχρι τώρα διαχειριστές της αυτοδιοίκησης να καμαρώνουν για τη βαρβαρότητα, που έφεραν.
Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαι παρών στο πλευρό του Πέτρου Μαντούβαλου ως
Υπ. Περειφερειακός Σύμβουλος στην Β΄Αθηνών για να κανουμε μαζί την Ανατροπή στην Αττική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε