Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Δίκη για τις πυρκαγιές του 2007: Ούρλιαζε ο αδερφός μου και οι άλλοι πυροσβέστες: «Καίγομαι»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Συγκλονίζει η μαρτυρία της αδελφής του 29χρονου δασοπυροσβέστη Ιωάννη Δρακόπουλου που είχε χάσει τη ζωή του στην Αρτέμιδας στις μεγάλες πυρκαγιές της Ηλείας.
«Με κάλεσε στις 3:00 τα ξημερώματα από το κινητό του και ούρλιαζε, λέγοντάς μου «καίγομαι». Από το βάθος άκουγα και τα ουρλιαχτά των συναδέλφων του που και αυτοί καίγονταν ζωντανοί. Στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση. Έντρομη έφυγα από το σπίτι και πήγα να βρω τον διοικητή της Πυροσβεστικής Κρεστένων. Κανείς δεν τους είχε αναζητήσει όλο αυτό το διάστημα…», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Δρακοπούλου παγώνοντας την αίθουσα του δικαστηρίου όπου συνεχίζεται η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση των πυρκαγιών της Ηλείας του 2007.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται συνολικά πέντε άτομα και η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό ξεκίνησε μόλις πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζεται και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε