Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Βασιλική Τσάτσου: Ήθος, συνέπεια, μαχητικότητα


Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα στον Δήμο της Αθήνας αποτελεί η υπ. δημοτική σύμβουλος στο 4ο διαμέρισμα με τον συνδυασμό του Βασίλη Καπερνάρου "Αθήνα, το σπίτι μας", Βασιλική Τσάτσου. Η Βασιλική είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που μια γυναικεία υποψηφιότητα συνδυάζει την ομορφιά με την πολιτική κατάρτιση και την ικανότητα. 

Απόφοιτη του τμήματος Ιστορικού Αρχαιολογικού της Φιλοσοφικής Σχολής έχει εργαστεί  σε καταστήματα ως πωλήτρια, είτε σε φροντιστήρια ως εκπαιδευτικός. Δίνει καθημερινά τον κοινωνικό της αγώνα ως σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών αλλά και τον πολιτικό ως αγωνίστρια από την πρώτη στιγμή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και εκλεγμένο Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Α' Αθηνών του Κινήματος.

Η έντονη παρουσία της στα κοινά, η βαθιά γνώση της στα προβλήματα της πρωτεύουσας αλλά κυρίως το ήθος και η δυναμική της αγωνιστικότητα αποτελούν μερικούς μόνο από τους λόγους που αξίζει την στήριξή μας για τον Δήμο της Αθήνας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε