Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Π.Καμμένος: Θέτει ως προϋπόθεση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ τη διαγραφή μονομερώς του χρέους

panos kamenos_15
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος με συνέντευξη του στην εφημερίδα «Real News», θέτει ως προϋπόθεση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ τη διαγραφή μονομερώς του χρέους ενώ τονίζει πως δεν υπάρχει κανένα θετικό μήνυμα από την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.
«Είναι εγκληματικό να μην βλέπει ο πρωθυπουργός ότι οι πολίτες είναι εξαθλιωμένοι…
..... Δεν υπάρχουν οικονομικά κριτήριά αλλά καθαρά πολιτικά… Δεν βγήκαμε στις αγορές, ως ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος… Εμείς δεν αναγνωρίζουμε ούτε το ομόλογο» αναφέρει μεταξύ άλλων.
Θέτει δε, ως προϋπόθεση για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και σχηματισμό κυβέρνησης, τη διαγραφή μονομερώς του χρέους.
Όσο για το «Ποτάμι» και κατά πόσο είναι απειλή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Πάνος Καμμένος απαντά:
«Εμείς δεν είμαστε του γλυκού νερού για να φοβόμαστε τα ποτάμια. Αυτά τα φοβούνται εκείνοι που δημιουργήθηκαν μέσα από διάφορες λάσπες, από παραποτάμους. Για να ξέρετε, εμείς έχουμε ως σήμα τον γλάρο. Και ο γλάρος δεν πετάει στα γλυκά νερά, πετάει στις θάλασσες».
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κλήθηκε, τέλος, να χαρακτηρίσει με μία λέξη τους πολιτικούς αρχηγούς. Τον Αντώνη Σαμαρά χαρακτήρισε ως «Συμπιλίδη» και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ως «Ανδρέα Παπανδρέου». 
Για τον Αλέξη Τσίπρα απάντησε «Πιο Λαφαζάνης…», ενώ για τον Φώτη Κουβέλη «Ο άρχοντας των “μαξιλαριών”».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε