Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Ανακοινώθηκε ο «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη


Ανακοινώθηκε ο «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη (Φωτογραφίες)
Τον «Πειραιά Νικητή», τον συνδυασμό με τον οποίο φιλοδοξεί να εκλεγεί δήμαρχος Πειραιά ανακοίνωσε ο Γιάννης Μώραλης σε εκδήλωση στα Καμίνια.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Super League, ανέπτυξε τις σκέψεις, τις ιδέες και το όραμά του που, όπως είπε, είναι η μετατροπή της πόλης σε διεθνές ναυτιλιακό κέντρο ενώ αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιό του το χαρακτήρισε ως «το νέο που σαρώνει το παλιό»

«Βασική στρατηγική του προγράμματός μας είναι ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα, χάρη στην οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Πειραιωτών, που ανοίγει του ορίζοντες του Πειραιά στα πέρατα του κόσμου. Να γιατί μιλάμε για την ανάγκη ο Πειραιάς να κοιτάξει στην θάλασσα. Να γιατί στρατεύονται μαζί μας ηγετικές προσωπικότητες από το χώρο της ναυτιλίας και της επιχειρηματικότητας όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Να γιατί στρατεύεται μαζί μας ο Πέτρος Κόκκαλης. Να γιατί ζητάμε την στράτευση και πολλών άλλων άξιων συμπολιτών μας. Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας», είπε και πρόσθεσε: Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης των νέων που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες και η γνώση που διαθέτουμε για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχική χρηματοδότηση, για να στεγαστούν σε χώρους γραφείων που θα διαθέτουν σύγχρονες υποδομές, και για να υποστηριχθούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια έως ότου μπορέσουν να ανοιχτούν, με τις δικές τους δυνάμεις, στις διεθνείς αγορές», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης.

Τα ονόματα που ξεχωρίζουν σε αυτό είναι φυσικά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, του Πέτρου Κόκκαλη αλλά και του πρώην αντιδήμαρχου του Βασίλη Μιχαλολιάκου, Κυριάκου Σιγαλάκου.

Την υποψηφιότητά τους με τον «Νικητή Πειραιά» έχουν ανακοινώσει μια σειρά από εξέχοντα πρόσωπα της πειραϊκής κοινωνίας όπως ο Μιχάλης Κουλιζάκος και ο Ηλίας Σκαφιδάς.

Σημαντικές θεωρούνται οι προσθήκες του Παναγιώτη Ζερβουλάκου και της Κορίνας Λαουλάκου, αντιδημάρχων της δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου αλλά και του Γιάννη Μελά, πρώτου σε σταυρούς εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου.

Στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη θα συμμετάσχουν ακόμα ο Γιάννης Κουβάτσος, ένας από τους μακροβιότερους δημοτικούς συμβούλους, η Πόπη Αστεριάδη, ο Στέλιος Μπρατσόλης, πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά καθώς, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Χριστόφορος Ντίζος και το μέλος της ΟΝΝΕΔ, Παναγιώτης Κυρίμης.

Τη σχετική λίστα συμπληρώνουν η Μαρία Μπουκουβάλα, ο Γιάννης Παπαγγελής,  η Μαρία Τσακμάκη που ανακοινώθηκαν πρώτοι,  ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, μέλος της κεντρικής επιτροπής ΟΝΝΕΔ και στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επί πολλά χρόνια στα ΤΕΦΑΑ, αλλά και ο Νίκος Μουσελής, Τραπεζικός, τ. Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Πειραιά και Νήσων, η Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Νίκος Μαντούβαλος και ο Γιώργος Δαβάκης.

Επιπλέον, δύο επιτυχημένοι άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού προσχωρούν στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη για τον Πειραιά. Πρόκειται για τον  Νίκο Γέμελο,  προπονητή στο τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού και τον Αντώνη Αρώνη, ολυμπιονίκη, βετεράνο πολίστα του Εθνικού.

Τέλος, Άλλα δύο στελέχη που ήταν κοντά στο Βασίλη Μιχαλολιάκο προσχωρούν τελικά στο ψηφοδέλτιό Μώραλη. Πρόκειται για την πρόεδρο του 4ου διαμερίσματος Κατερίνα Γαρδούνη και τον νεαρό διαμερισματικό σύμβουλο Βαγγέλη Τσιρώνη. Επίσης υποψήφια με τον Γιάννη Μώραλη θα είναι και η πρώην γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου από τον συνδυασμό του Γιάννη Μίχα, Εβίτα Αλεξανδράτου.

Mαρινάκης: Οτι υποσχεθούμε θα το κάνουμε πράξη

Από την πλευρά του ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε ότι τους ενώνει η θέληση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας. «Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης των νέων που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες και η γνώση που διαθέτουμε για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχική χρηματοδότηση, για να στεγαστούν σε χώρους γραφείων που θα διαθέτουν σύγχρονες υποδομές, και για να υποστηριχθούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια έως ότου μπορέσουν να ανοιχτούν, με τις δικές τους δυνάμεις, στις διεθνείς αγορές», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να δώσουμε ένα τίμιο αγώνα για τον Πειραιά. Έχουμε κάνει πράγματα στη ζωή μας, έχουμε πετύχει στις επιχειρήσεις, στις οικογένειές μας.Μπορούμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για τον Πειραιά, τη μεγάλη μας αγάπη», πρόσθεσε ο κ. Μαρινάκης υποστηρίζοντας ότι «χρειάζεται πολλή δουλειά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη διάφορα, χωρίς υπερβολές, χωρίς ψεύτικες ελπίδες. Ο,τι υποσχεθούμε θα το κάνουμε πράξη, έχουμε μάθει να κερδίζουμε. Ο Πειραιάς θα βγει νικητής».
  •  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε