Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Εξευτέλισαν το Λιμενικό Σώμα.Δριμή κατηγορώ από τον πρόεδρο της Πολιτικής Αναγέννησης!

Δριμή κατηγορώ στην σημερινή ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας Δημόσιας Τάξης και Εθνικής Άμυνας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Πολιτικής Αναγέννησης Ελευθέριος Στυλιανέλλης πληροφορούμενος το γεγονός ότι σκάφη του Λιμενικού Σώματος έλαβαν την εντολή να αποχωρήσουν από την περιοχή της Ζουράφας προκειμένου να μην ενοχλήσουν τουρκικά πλοία που βρισκόταν στην περιοχή.
Ο προέδρος τςη Πολιτικής Αναγέννησης έκανε την παρακάτω δήλωση
΄΄Η Ανθελληνική πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα συνεχίζεται.Μετά τις εξαγγελίες περί νομιμοποιήσης χιλιάδων αλλόθρησκων λαθρομεταναστών που καθημερινά σκοτώνουν,κλέβουν,βιάζουν,πωλούν ναρκωτικά,λαθραία τσιγάρα και προκαλούν Έλληνες πολίτες ο περιφερόμενος θίασος που ο κύριος Τσίπρας αρέσκεται να ονομάζει κυβέρνηση διέταξε σήμερα σκάφη του Λιμενικού Σώματος να αποχωρήσουν από την περιοχή της Ζουράφας ενώ εκεί βρισκόταν τουρκικά πλοία προκειμένου να μην τα ενοχλήσουν.
Ο υπερπατριώτης υπουργός Εθνικής Άμυνας άφαντος παραβίασε για μία ακόμα φορά τις κόκκινες γραμμές.
Είναι όλοι τους Ανθέλληνες αλλά είμαστε εδώ και δεν θα αφήσουμε κανέναν να ξεπουλά αναίσχυντα την εδαφική μας ακεραιότητα και το αύριο των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε