Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Δήλωση Βόμβα της περιφερειάρχη Σάμου Ικαρίας Φούρνων του ΕΘΝ.Ο.Σ Άντυς Μηλιώνη

Σε άρθρο υπό τον τίτλο «Αρκετά κ. Πανούση!», επιχειρείται η δημιουργία αμφιβολιών (!!!) για την ενοχή του ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ και γίνεται έκκληση στην… ευαισθησία της «πρώτης φοράς αριστεράς» συγκυβέρνησης, για την… προστασία του:
«Ένας εκ των αρμόδιων υπουργών, ως ο τελευταίος σχολιαστής του καφενείου, λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι αναπόφευκτο ο φερόμενος ως δράστης να οδηγηθεί στον θάνατο γιατί «έτσι είναι οι κώδικες της φυλακής». Το λέει μάλιστα, ενώ με την ερώτησή του ο δημοσιογράφος του αφήνει περιθώριο να τονίσει την ανάγκη της προστασίας που πρέπει να παρέχει το κράτος σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά όταν στην κυβέρνηση είναι μια πολιτική δύναμη της Αριστεράς, που θεωρεί την ανθρώπινη ζωή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ αυταξία. Και ειδικά για μια περίπτωση που ο κατηγορούμενος είναι ακόμα κατηγορούμενος και όχι θύτης. Η τοποθέτησή του είναι βγαλμένη μέσα από τα πιο συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας.
Δεν αρμόζει σε κανέναν υπουργό, πόσο μάλιστα αριστερής κυβέρνησης, να χρίζεται υπερασπιστής της αυτοδικίας και της πιθανής θανατικής ποινής. Η κυβέρνηση πρέπει να αντιδράσει και να ζητήσει την άμεση παραίτησή του. Ειδικά αυτή η κυβέρνηση που απέδειξε πρόσφατα ότι, χωρίς να μετράει πολιτικό κόστος, έθεσε ως προτεραιότητά της τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος και των συνθηκών στις ελληνικές φυλακές… Αρκετά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε