Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ο Τουρισμός έρμαιο στα χέρια ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ

Ο τομεάρχης Τουρισμού του ΕΘΝ.Ο.Σ (Εθνικός Ορθόδοξος Σύνδεσμος) Δημήτρης Καραμπάτσος, σχετικά με τις δυσκολίες στα ΕΠΑΣ και στα ΙΕΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Με την κρίση που ζουμε, με κάθε Ελληνική βιοχηχανία να καταρέει, η κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ προτείνει την κατάργηση τουριστικών Σχολών, στον τομέα που με μία καλή στρατηγική μάρκετινγκ θα μπορούσε να ωφεληθεί ολο το χρόνο η Ελλάδα από τον τουρισμό.
Οταν μειώνεται η επαγγελματική αποκατάσταση ενώ υπάρχουν ανώτερες τουριστικές Σχολές οι κινήσεις αυτές δεν βοηθούν, αλλά αντιθέτως προβλήματα μόνο δημιουργούν.
Αναφέρομαι στις δυσκολίες που υπάρχουν στα ΕΠΑΣ και στα ΙΕΚ. Εν όψει της οικονομικής κρίσης είναι βέβαιο κρίνεται το μέλλον της σημερινής νεολαίας και γι αυτό θα ήταν σκόπιμο να υπάρχουν σωστές αποφάσεις όταν κρίνεται το μέλλον νεοτέρων και της βαριάς βιομηχανίας της Ελλάδος, που ειναι ο τουρισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε