Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Κερνάω Ζωή video clip με άρωμα κινηματογραφικής ταινίας by Eleftherios Stilianellis

Το νέο video clip του Σπύρου Νικόπουλου ετοιμάζει με πυρετώδης ρυθμούς ο δαιμόνιος ηθοποιός αλλα και σκηνοθέτης Λευτέρης Στυλιανέλλης και θα είναι πραγματικά υπέροχο αφού μας Κερνάει Ζωή όπως είναι εξάλλου και ο τίτλος του τραγουδιού.
Μια κυριολεκτικά υπερπαραγωγή με σενάριο, απίστευτη φωτογραφία και guest έκπληξη. 
Πρόκειται για μια υπέροχη δουλειά που πραγματικά θα προβληματίσει αφού θίγει ένα σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί σήμερα τους περισσότερους Έλληνες.
Video clip   που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα με αυτοκίνητα  εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ αλλά και με δεκάδες ακόμα χορηγούς που  ντύνουν όπως φαίνεται με το ακριβότερο κοστούμι την υπερπαραγωγή  που τα γυρίσματα  αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα περίπου του Νοέμβρη .
Πρόκειται στην κυριολεξία για μια μικρή ταινία καταιγιστικής δράσης και έντασης με την υπογραφή Directed by Eleftherios Stilianellis ενώ η εταιρεία παραγωγής θα είναι και αυτή την φορά η Must Productions.
Εμείς απλά θα ευχηθούμε καλή επιτυχία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε