Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ειρήνη Μερκούρη: «Ένιωσα ότι φτάνω στο τέλος!


Η Ειρήνη Μερκούρη, αφού πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της και υποβλήθηκε σε δύο σοβαρές εγχειρήσεις, επέστρεψε σπίτι της την Παρασκευή και εξομολογήθηκε στην «Πρωινή Μελέτη» όσα πέρασε.
«Είχα έναν πόνο πολλές μέρες. Γύρω στις 10 περίπου. Κάποια στιγμή δεν άντεχα άλλο και πήγα στο νοσοκομείο. Κάναμε για 2 ημέρες όλες τις εξετάσεις. Δεν έδειξαν κάτι. Αλλά συνέχισα να πονάω. Έμενε άλλη μια εξέταση, για να μας δώσει μια τελική απάντηση. Με το που έγινε, μου είπαν πως έπρεπε να μπω αμέσως χειρουργείο. Καταλαβαίνετε πόσο απειλητικό ψυχολογικά και σωματικά ήταν αυτό για τη ζωή μου».
Αμέσως μετά, όπως λέει, «παραδόθηκα στον Χριστό. Η πίστη μου μ’ έσωσε! Όσο θα ζω, αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ και θα ευχαριστώ τον Θεό. Ένιωσα πραγματικά ότι φτάνω στο τέλος!».
Ακόμα πιο συγκλονιστική, όμως, είναι η εξομολόγησή της για το θαύμα που έζησε μετά το πολύ δύσκολο χειρουργείο της, που διήρκεσε τρεις ώρες:
«Λίγο πριν μπω στο χειρουργείο, είχα την εικόνα του Χριστού και του Αγίου Δαβίδ. Με το που ήμουν στο δωμάτιο ακόμα με τη νάρκωση, ήρθε κάποιος και με ξύπνησε. Ήταν ο Άγιος Δαβίδ. Ένιωσα τη συγκίνηση και άρχισα να κλαίω. Θ’ ακουστεί παράλογο, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Και σήμερα και πάντα γίνονται θαύματα. Αρκεί κάποιος να πιστεύει!».
Τι την άγχωσε περισσότερο; «Αυτό που σε νοιάζει είναι η οικογένειά σου και οι δικοί σου άνθρωποι. Το πώς θα τους πεις πως έχεις φτάσει στο τέλος. Είναι το μεγαλύτερο βάρος για έναν άρρωστο άνθρωπο».
Πλέον, όπως λέει, περιμένει τις τελικές της εξετάσεις, αλλά «είμαι ήρεμη, γιατί πιστεύω πως θα βγουν καθαρές!».
Όσο για το αν έχει παράπονα από ανθρώπους που δεν της στάθηκαν; Απαντά πως «όσοι με αγαπούσαν ήταν εκεί. Ο καθένας μπορεί να έχει τα τρεξίματα και τα προβλήματά του. Δεν έχω να πω κάτι κακό για κανέναν!».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε