Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Δήλωση του Τομεάρχη Τουριστικής ανάπτυξης και Πολιτισμού του ΛΑ.Ο.Σ Ελευθέριου Στυλιανέλλη για τις πυρκαγιές και τα προβλήματα του πυροσβεστικού σώματος

Μόνο προκλητική και εγκληματική  μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί  η ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού να αντιμετωπίσει της πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Οι ατυχείς δηλώσεις του κυρίου Δένδια τη στιγμή που τα διαθέσιμα κονδύλια έχουν μειωθεί κατά 45% τα δύο τελευταία  χρόνια και το μισθολόγιο των Σωμάτων Ασφαλείας έχει στην κυριολεξία κατακρεουργηθεί ενώ δε τους έχει καταβληθεί ακόμα το ευτελές ποσό το 90 ευρώ που αντιστοιχεί στο εκλογικό επίδομα μόνο οργή εξακολουθούν να προκαλούν στον Ελληνικό λαό.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός υπενθυμίζει στην κυβέρνηση  της τρόικας ότι εμείς δεν έχουμε ξεχάσει τις ομολογίες του Μεσούτ Γιλμάζ για τα μυστικά κονδύλια της Τουρκίας που χρηματοδοτούσαν εμπρηστικές ενέργειες εναντίον της Ελλάδας.
Οι περιουσίες και η υγεία του Ελληνικού λαού έχουν αφεθεί στο έλεος των κερδοσκόπων και των ξένων επιτηδείων που εκμεταλλεύονται τη έλλειψη του στρατηγικού προγραμματισμού πυρόσβεσης και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δε θα επιτρέψει  την σκόπιμη αποδόμηση  της πυροσβεστικής ούτε την οικονομική εξαθλίωση των πυροσβεστών των οποίων ο καθαρός τους μισθός ανέρχεται πλέον στα 670 ευρώ μαζί με το επίδομα γάμου.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους πυροσβέστες μας που έδωσαν και δίνουν πραγματική μάχη με τις φλόγες για τη κατάσβεση των πυρκαγιών και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα τεθούν σύντομα υπό πλήρη έλεγχο παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις αφιλότιμες προσπάθειες της υποταγμένης στην τρόικα κυβέρνηση.
Το πυροσβεστικό μας Σώμα χρειάζεται μία στρατηγική Ευρωπαϊκού σχεδιασμού πυρόσβεσης και ανανέωσης. 
Για να μην ζήσουμε ξανά μέρες του 2007





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε