Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ψάχνουν τη «χρυσή τομή» με Κατσουράνη


Σε αίνιγμα για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Κατσουράνη, αφού υπάρχει διάσταση απόψεων στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να γλυτώσει το μπόνους συμμετοχών ύψους 600.000 ευρώ, καθώς, όπως υποστηρίζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ, ο ποδοσφαιριστής δεν το δικαιούται, αφού δεν έπιασε το 50% των συμμετοχών για την περσινή και τη φετινή σεζόν!

Από την πλευρά του, ο διεθνής μέσος θέλει τουλάχιστον ένα μέρος του ποσού, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν έπιασε το μπόνους εξαιτίας της απόφασης της διοίκησης, μια και χρειαζόταν μόλις 5 παιχνίδια!

Επίσης, υπάρχει διαφωνία και για την καταβολή των περσινών οφειλομένων, αλλά και του φετινού συμβολαίου (ο Κατσουράνης δέχεται να πάρει τα μισά χρήματα του τρέχοντος συμβολαίου, δηλαδή 200.000 ευρώ), αφού οι «πράσινοι» θέλουν να τα δώσουν τμηματικά (με δόσεις) και η πλευρά του ποδοσφαιριστή άμεσα.

Εάν δεν βρεθεί λύση, τότε δεν αποκλείεται Παναθηναϊκός και Κατσουράνης να οδηγηθούν στα αθλητικά δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε