Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

H αισιοδοξία του επιτίμου και τα πράσινα άλογα


Στη Βουλή ήρθε το πρωί της Παρασκευής ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε για αρκετή ώρα συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη.

Ο επίτιμος, αφού καλημέρισε με χαμόγελο τους δημοσιογράφους, τους είπε και δυο λόγια για την εμπλοκή της συγκυβέρνησης και το Μνημόνιο 3.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (Πρώην Πρωθυπουργός): «Είμαι αισιόδοξος ότι τελικά θα βρεθεί λύση».

«Θα υποχωρήσει ο Κουβέλης; Και γιατί να μην υποχωρήσουν οι Γερμανοί;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (Πρώην Πρωθυπουργός): «Εγώ πιστεύω ότι η λύση θα βρεθεί, γιατί η Ευρώπη έχει αποφασίσει να σώσει την Ελλάδα. Το καράβι δεν θα βουλιάξει στο λιμάνι. Το πρόβλημα δεν είναι τι θα γίνει τώρα, αλλά τι θα γίνει μετά. Αν η Ελλάδα θα γίνει ανταγωνιστικό κράτος. Και σ ’αυτό η πολιτική ηγεσία δεν βοηθάει, γιατί δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αντ’ αυτού, ακούμε για κόκκινες γραμμές και πράσινα άλογα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι, για να επιβιώσουμε, πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικό κράτος και να μάθουμε να ζούμε με αυτά που παράγουμε. Και αυτό η πολιτική ηγεσία οφείλει να το πει καθαρά στους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε