Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Η 1η μέρα στη δίκη του Άκη


BINTEO-Η 1η μέρα στη δίκη του Άκη
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στο Εφετείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος για την έναρξη της πολύκροτης δίκης για τα εξοπλιστικά προγράμματα.
Η μεταφορά από τον Κορυδαλλό έγινε με τρεις κλούβες, καθώς θυμίζουμε ότι εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο εδώλιο κάθονται σήμερα 18 συγκατηγορούμενοί του. 
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν, βάσει του βουλεύματος (υπ' αρ. 545/2013) που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών για τη μεγάλη υπόθεση πολιτικής διαφθοράς, τόσο ο πρώην υπουργός όσο και η νυν σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, η πρώην σύζυγός του Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου, ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας, ο αδελφός της Β. Σταμάτη, Παναγιώτης, η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, ο κατασκευαστής Αστέριος Οικονομίδης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης, ο πρώην γ.γ. Εξοπλισμών και «δεξί χέρι» του 'Ακη Τσοχατζόπουλου Γιάννης Σμπώκος, η δικηγόρος Ταλίτα Τσεκούρα, ο εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρείας Morelia Οράτιος Μελάς, ο φερόμενος ως συνιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Torcaso Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Nobilis Νίκος Γεωργουλάκης, ο φερόμενος ως συνιδιοκτήτης της Torcaso Παντελής Ζαχαριάδης.
Επίσης, στο εδώλιο θα καθίσουν οι Σπυρίδων Χατζηνικολάου, Γιώργος Κωνσταντάτος, Φωτης Αρβανίτης και Νίκος Καρατζάς. 
Άκης: Θα δώσω μάχη μέχρι τέλους 
"Θα δώσω μάχη μέχρι τέλους" ήταν η μοναδική φράση που εκτόμισε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μπαίνοντας στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπως μετέδωσε ο Antenna.
Κρατούσε το χέρι της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη και προσπαθούσε να την εμψυχώσει. Η ίδια έδειχνε σοκαρισμένη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Antenna.
 Δείτε τα βίντεο.


εκτύπωση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε