Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Το «δράμα» της Γιάννας


Το «δράμα» της Γιάννας
Ούτε λέξη για την... ταμπακιέρα των υπερτιμολογήσεων, των αλόγιστων εξόδων και των πολυτελών ταξιδιών και δεξιώσεων δεν έγραψε στο βιβλίο της η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, περιγράφοντας όλα τα γεγονότα με επίκεντρο τον εαυτό της...

Αν και τα περισσότερα από τα περιστατικά στα οποία αναφέρεται όχι απλώς δεν αποδεικνύονται, αλλά διαψεύδονται κατηγορηματικά από τους συμπρωταγωνιστές του My Greek Drama, η επικεφαλής του «Αθήνα 2004» επιμένει να μην ασχολείται με τη δαπανηρή «υπερπαραγωγή» που βύθισε σε δεινά όλη τη χώρα.
Παρ’ όλα αυτά, η Γ. Αγγελοπούλου υπόσχεται στον ελληνικό λαό ότι θα επιστρέψει, για να πρωταγωνιστήσει ξανά «σε ένα καλύτερο κεφάλαιο που θα γραφεί στο μέλλον», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην αφιέρωση του βιβλίου της προς όλους τους Ελληνες.
Αλλωστε, η ίδια θεωρεί, «βαδίζοντας» στα ερειπωμένα μνημεία της μετα-Ολυμπιακής εποχής, που σκουριασμένα πλέον θυμίζουν τις ημέρες της δόξας της, ότι είναι νικήτρια και γράφει ότι ακολουθεί κατά γράμμα τη συμβουλή που της είχε δώσει ο Τζορτζ Στεφανόπουλος, όπως και στον Μπιλ Κλίντον: «Αφού κερδίσεις, πες τους ό,τι θέλεις».
«Είμαι περήφανη που πριν από δέκα χρόνια έγινα πρότυπο ηγεσίας για τη χώρα μου. Είμαι σίγουρη ότι όχι μόνο μπορώ να κάνω τη διαφορά, αλλά και ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά στις ζωές των εξαιρετικών ηγετών, που με τη σειρά τους θα κάνουν τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων», γράφει στο βιβλίο της με ισχυρή δόση μεγαλοϊδεατισμού και έπαρσης.
Φράσεις σαν κι αυτές εξόργισαν λίγο μετά την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων το 1997 τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, ο οποίος αναφώνησε: «Απαλλάξτε με επιτέλους από αυτή την κυρία». Η ίδια δεν συγχώρεσε αυτή την προσβολή και ανταποδίδει το χτύπημα γράφοντας πως όταν ο Σημίτης υποχρεώθηκε να την επισκεφθεί σπίτι της για να την πείσει να επανέλθει στην ηγεσία του «Αθήνα 2004», έπαιξε με τους γιους της, «τους οποίους διασκέδασε κάνοντάς τους ταχυδακτυλουργικά κόλπα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε