Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Μαχαίρια, γκλοπ και ρόπαλα στις φυλακές Κέρκυρας


Μαχαίρια, γκλοπ και ρόπαλα στις φυλακές Κέρκυρας
Αιφνιδιαστικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε σήμερα, σε κοινόχρηστους χώρους και κελιά των φυλακών Κέρκυρας, παρουσία της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κέρκυρας.
Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από το Διευθυντή των Φυλακών και σωφρονιστικούς υπαλλήλους, με τη συνδρομή αστυνομικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 λάμες – μαχαίρια, ένα αυτοσχέδιο κατσαβίδι, τέσσερα ξύλινα γκλοπ, μία αυτοσχέδια σφεντόνα, ένας αυτοσχέδιος φορτιστής κινητού τηλεφώνου, ένα αυτοσχέδιο κλειδί χειροπέδων, ένα ξύλινο κοντάρι με αιχμηρό αντικείμενο, δεκαεπτά ξύλινοι ράβδοι, μία ξύλινη ράβδος με ξυραφάκι, δύο πυκνωτές, τρία καλώδια hands-free, ένα αυτοσχέδιο ηχείο και αυτοσχέδια σχοινιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε