Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Στηρίζει την πρόταση Δωρόθεου ο Ζώης

 Στηρίζει την πρόταση Δωρόθεου ο Ζώης
Την στήριξή του στην πρόταση του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου, να συμβάλει η εκκλησία στην προσπάθεια ανακεφαλλαιοποιήσης της Εθνικής Τράπεζας, ώστε να παραμείνει σε ελληνικά χέρια, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Μέρας Χρήστος Ζώης.
Ο κ. Ζώης από την πλευρά του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έχει παραδώσει τα κλειδιά του τραπεζικού συστήματος της χώρας στους δανειστές» και υποστήριξε ότι στο κυβερνητικό επιτελείο, «τηρούν μια «ένοχη» σιωπή» για την πρόταση του κ. Δωριθέου αναρωτώμενος παράλληλα εάν υπάρχουν αποφάσεις προειλημμένες για το μέλλον της Εθνικής.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Δωρόθεος πρότεινε με επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμοκαι τα μέλη της Ιεράς Συνόδου να συμμετάσχει η Εκκλησία, ως ένας από τους βασικούς μετόχους στην επανακεφαλαιοποίηση της Εθνικής «για να αποτραπεί "ο αφελληνισμός της"» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Το κόμμα του χαιρέτισε την πρόταση του Μητροπολίτη Σύρου και- όπως είπε ο κ. Ζώης - θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια.
Ο κ. Ζώης από την Καβάλα όπου βρίσκεται επεσήμανε ακόμα ότι αύριο "συμπληρώνονται τρία χρόνια από την «αποφράδα» ημέρα  που ο Γιώργος Παπανδρέου αλυσόδεσε την πατρίδα μας στα δεσμά του Μνημονίου". "Σήμερα δεν είναι αρκετό να καταγγέλλουμε τα μνημόνια αλλά οφείλουμε να αγωνιστούμε για τον εναλλακτικό δρόμο που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Για να πάρει και πάλι ο λαός μας τις τύχες του στα χέρια του", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε