Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Προσχώρησε στο ΕΘΝ.Ο.Σ ενώ καταγγέλει προδοσία και αποχωρεί από τους ΑΝ.ΕΛ ο Γ. Κόσσυβας

Ανακοίνωση με την οποία δηλώνει την αποχώρησή του από τους ΑΝΕΛ, λόγω της στάσης του κόμματος στη Βουλή με την ψήφιση των σκληρών αντιλαϊκών μέτρων, κάνοντας λόγο και για προδοσία από την πλευρά του προέδρου, εξέδωσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στο νομό Γιάννης Κόσσυβας. Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κόσσυβας τονίζει:

“Μετά από πολλή σκέψη και έντονη εσωτερική πάλη αποφάσισα να αποχωρήσω από τους κόλπους των ΑΝ.ΕΛ, οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση είναι πλέον γνωστοί σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά εγώ θα τους θυμίσω για μια ακόμα φορά.
Όταν δημιουργήσαμε αυτό το κίνημα το κάναμε με ένα όραμα για μια καλύτερη ΕΛΛΑΔΑ με αξιοπρέπεια και περηφάνια , τραβούσαμε τον δύσκολο δρόμο με πόλεμο και χλεύη από τα ΜΜΕ αλλά με λόγο καθαρό και τίμιο καταφέραμε να ενώσουμε τους Έλληνες που αγαπούσαν την πατρίδα τους, αλλά όλα αυτά προδοθήκαν από τον άνθρωπο που έλεγε ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν γονατίζουν και ό,τι λέμε ισχύει για πάντα.
Μετά από αυτήν την προδοσία εγώ πλέον δεν έχω κανένα λόγο παραμονής στο κόμμα και παρακαλώ να με διαγράψετε από τα αρχεία δεν θέλω να έχω πλέον καμιά σχέση μαζί σας”.
Ο κ. Κόσσυβας εντάχθηκε ήδη στο δυναμικό του ΕΘΝ.Ο.Σ (Εθνικός Ορθόδοξος σύνδεσμος) όπου και αναλαμβάνει καίριο ρόλο στο νομό.
Παρακάτω σας παραθέτουμε το Δελτίο τύπου της προσχώρησης του όπως το λάβαμε από το γραφείο τύπου του ΕΘΝ.Ο.Σ

ΕΘΝ.Ο.Σ Δελτίο Τύπου
Αθήνα 18/7/2015-Γραφείο Τύπου
Προσχώρηση Υπ. Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ΕΘΝ.Ο.Σ.
Προσχώρησε στο ΕΘΝ.Ο.Σ ο Υπ. Βουλευτής Λάρισας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ιωάννης Κόσσυβας.
Τον κύριο Κόσσυβα καλωσόρισε στην μεγάλη πατριωτική παράταξη ο πρόεδρος κ. Ελευθέριος Στυλιανέλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε