Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

Αυτός είναι ο 48χρονος που εξαπατούσε ανέργους τάζοντάς τους δουλειά σε ναυτιλιακή εταιρεία

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 48χρονου, ο οποίος αποσπούσε χρήματα από πολίτες, προκειμένου δήθεν να τους εξασφαλίσει θέσεις εργασίας σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Ο 48χρονος συνελήφθη στις 31-7-2015 το πρωί, στην περιοχή της Κηφισιάς, από αστυνομικούς του Τ.Α. Καματερού.

Πρόκειται για τον Σεϊμανίδη Σπυρίδωνα του Γεωργίου και της Βασιλικής που γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα.Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στο να διερευνηθεί η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και άλλων παθόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2320718 και 210-2320279 του Τμήματος Ασφαλείας Καματερού και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε