Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Αυτός είναι ο 48χρονος που εξαπατούσε ανέργους τάζοντάς τους δουλειά σε ναυτιλιακή εταιρεία

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 48χρονου, ο οποίος αποσπούσε χρήματα από πολίτες, προκειμένου δήθεν να τους εξασφαλίσει θέσεις εργασίας σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Ο 48χρονος συνελήφθη στις 31-7-2015 το πρωί, στην περιοχή της Κηφισιάς, από αστυνομικούς του Τ.Α. Καματερού.

Πρόκειται για τον Σεϊμανίδη Σπυρίδωνα του Γεωργίου και της Βασιλικής που γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα.



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στο να διερευνηθεί η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και άλλων παθόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2320718 και 210-2320279 του Τμήματος Ασφαλείας Καματερού και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε