Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία μελών του κυκλώματος απατεώνων που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη


Στη δημοσιότητα τα στοιχεία μελών του κυκλώματος απατεώνων που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη 
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας τριών ατόμων, δύο αλλοδαπών κι ενός Έλληνα, τα οποία ενέχονται σε απάτη κακουργηματικής μορφής, σχετικά με παράνομη δραστηριότητα εταιρειών σε βάρος ανυποψίαστων συνεργατών - πελατών τους.

Ειδικότερα, πρόκειται για τους:

1) υπήκοο Αυστρίας (επ) TEISSEL (ον) HERBERT του HERBERT και της CHRISTINE, γεν. 02-03-1965 στην Αυστρία.

2) υπήκοο Αυστρίας (επ) TEISSEL (ον) ANNA του STANISLAW και της MARIA , γεν. 29-06-1969 στην Πολωνία.

3) ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ ΦΩΚΙΩΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και της ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, γεν. 15-01-1961 στην Τριάδα Σερρών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 17-08-2015, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, κρίνεται αναγκαία, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό της εν λόγω πράξης, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου να προσφύγουν στις αρμόδιες αρχές προς διερεύνηση των πράξεων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388354 και 388350. 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε