Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Λευτέρης Στυλιανέλλης και Πένυ Σταθάκη σε video clip με άρωμα από Hollygood


Εγώ ποτέ δεν κάθομαι καλά τραγουδάει ο Νίκος Γεραλής ,ένα τραγούδι που έχει ήδη έχει αγαπηθεί από τους θαυμαστές του και ακούγεται σε ραδιόφωνα και clubs σε όλη την Ελλάδα.
Τα γυρίσματα του video clip ολοκληρώθηκαν με επιτυχία υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Στυλιανέλλη ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό την μούσα του η οποία δεν είναι άλλη από την εκρηκτική Πένυ Σταθάκη.
Δεκάδες χορηγοί, πανάκριβα κουστούμια και υπέρ πολυτελή αυτοκίνητα έντυσαν με το ακριβότερο κουστούμι την υπερπαραγωγή του νεαρού σκηνοθέτη και ηθοποιού που κυριολεκτικά έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χώρο των video clips.
Θα παρακολουθήσουμε ένα love story με σκηνές καταιγιστικής δράσης, αφού  ο τραγουδιστής είναι ερωτευμένος με την εκρηκτική Πένυ σύζυγο όμως ισχυρού Ρώσου Επιχειρηματία τον οποίο υποδύεται o ίδιος ο Λευτέρης !
Μου αρέσει πολύ που υπάρχουν ακόμα καλλιτέχνες που το ψάχνουν, και επιμένουν και δεν μιζεριάζουν

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε