Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Free Press και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. Tηλ. 6981505834 e-mail: freepress_news@yahoo.gr

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Λευτέρης Στυλιανέλλης : Θέλω να ονειρεύομαι μέσα από τιην δουλειά μου.

Λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων ενός ακόμα video clip  αυτή τη φορά για το τραγούδι του Νίκου Γεραλή που φέρει τον τίτλο "Εγώ ποτέ δεν κάθομαι καλά" μιλά για την νέα του δουλειά  με την τριπλή ιδιότητα του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και πρωταγωνιστή.
«Το video clip θα χρειαστεί περίπου  δύο μήνες για να ολοκληρωθεί. Είχα στο μυαλό μου μια ιστορία και ξεκίνησα να γράφω το σενάριο.
Όσο και αν αυτό σας  ακούγεται παράξενο το κάθε τραγούδι είναι μια μικρή ιστορία και αυτή η ιστορία θα πρέπει να είναι άμεσα συνδεδεμένη με την εικόνα.
Για να γίνει λοιπόν αυτό χρειάζεται η ιστορία αυτή να καταγραφεί και να διαχωριστεί σε ρόλους ώστε ο κάθε ηθοποιός που θα κληθεί να γνωρίζει ποιος είναι ο ρόλος του σε αυτή την ιστορία για να μπορέσει να τον πλάσει.
Στη συνέχεια καλείσαι να οργανώσεις  την ομάδα για να ξεκινήσει προπαραγωγή της ταινίας.
Καταλαβαίνω ότι ο όρος ταινία σας ξενίζει όμως για μένα είναι μια ταινία και έτσι θα παραμείνει να είναι.
Γιαυτό και πάντα πριν την έναρξη του τραγουδιού προηγείται περίπου ενάμιση λεπτό δράσης που δίνει στον θεατή να καταλάβει τι είναι αυτό που θα δει παρακάτω ώστε να το δέσει με το τραγούδι που θα ακούσει.
Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν ο θεατής συνέδεε το τραγούδι με τη ταινία αν το θεωρούσε ας πούμε soundtrack. 
Το συγκεκριμένο video clip ήταν μια παραγωγή που είχε πολλές απαιτήσεις. Πολλά γυρίσματα σε διαφορετικούς χώρους, τα περισσότερα εξωτερικά, ακριβές τουαλέτες, πολυτελή αυτοκίνητα. 
Η οικονομική συγκυρία της Ελλάδας με φόβισε και εξακολουθεί να με φοβίζει. Θέλω όμως να συνεχίσω να ονειρεύομαι».
Ειδικά για τη συνεργασία του με την κ. Πένυ Σταθάκη  επισημαίνει: «Ήταν εξαιρετικά γλυκιά και συνεργάσιμη. Εκτός από  σπουδαία ηθοποιός, είναι περισσότερο, εξαιρετική σαν άνθρωπος. Ειλικρινά, είναι από τους πιο απλούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει». 
Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν σε διάφορες περιοχές της Αττικής και όπως σας είπα και πριν θα είναι όλα εξωτερικά με εξαίρεση το νυχτερινό κέντρο.

Δείτε το video clip εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σας Ευχαριστούμε